MOZA által ajánlott cementlap felületkezelőszerek

MOZA által ajánlott cementlap felületkezelőszerek

Burkolás előtt a cementlapokat mindenképpen impregnálni kell, hiszen ez nemcsak védi a lapokat, de porózus felületüket is kezeli. Mind ügyfeleink visszajelzései, mind saját tapasztalataink szerint ajánljuk azokat a szereket, amelyek a cementlapot a legkiválóbb módon védi, kezeli, vagy ápolja.

Tovább olvasom

A cementlapgyártás története

A cementlapgyártás története

Szinte mindannyian láttunk már olyan bérház belsőt, ahol különleges padlóburkolatok vezetik a tekintetet a lépcsőházakon át. Azt is észrevehettük, hogy ezek a burkolatok nem 10-20 évesek, sőt a ház falán akár 1800-1900-as dátum is szerepel. De sokunk töltötte a nyarakat a nagyszülőknél, olyan nyárikonyhákban ahol virágminták, vagy geometrikus négyzetek sorakoztak a padlón. A régi balatoni nyaralók nagy részének teraszán is visszaköszönnek ezek a minták, burkolatok. De egy régi lakás padlózata is okozhat meglepetést, ha a linóleumot felszedjük. Kinek köszönhető mindez?

Tovább olvasom

Hová ajánlott cementlapot tenni?

Hová ajánlott cementlapot tenni?

Egy ház(rész) felújítás mindig az álmokkal kezdődik. Azután a tervezéssel, majd a kivitelezéssel. A kettő között pedig azok az “apróságok” jönnek, hogy hová, milyen anyagokat, burkolatokat válasszon az ember. Cementlapot általában azok választanak, akik beleszerettek a különleges, vagy régi mintákba, és nem szeretnék az új helyiséget olcsó hatású, tömeg csempékkel kirakni.

Tovább olvasom

Cementlapok nem szokványos helyekre

Cementlapok nem szokványos helyekre

Korábban írtunk már arról, hová ajánljuk és hová nem ajánljuk a cementlapokat, sőt, közösségi oldalainkon (Facebook, Instagram, Pinterest) is folyamatosan jelentetjük meg a kreatívabbnál kreatívabb felhasználási módokat. Ettől függetlenül folyamatosan jönnek újabb és újabb kérdések, ötletek, melyekre igyekszünk maximálisan figyelni, megválaszolni.

Tovább olvasom