Patchwork:

A cementlap egyik egyedi megjelenési formája, amely kiválóan alkalmazható retro hatású közösségi terekben, vendéglátó egységekben, vagy akár merész kialakítású, egyedi modern otthonokban.

Ezek a lapok jellemzően másodosztályú lapok, olyanok, amelyeket valami oknál fogva nem válogattunk be a gyártás során a kiváló kategóriába. Nem sérült és nem rossz minőségű lapokról van szó, hanem kisebb gyártási pontatlanságokról, melyet a felhasználók többsége észre sem vesz. Ilyenek lehetnek: apró színösszefolyások, benne maradt ujjlenyomat, sorják, élek pontatlansága, sarkok minimális letörése, egyebek.

Ezeket a lapokat megőrizzük és aki patchwork felületet szeretne, ezekből válogathat.

 

Egyedi színek:

Cégünk száznál is többféle gyári mintát, gyártósablont kínál.

Ha kiválasztotta a mintát, akkor már csak az Önhöz legközelebb álló színekkel kell felöltöztetni.

Az így kialakított lapokat néhány héten belül már el is kezdheti lerakatni.

Tervezze meg, hogy milyen egyedi színeket szeretne! https://tervezo.moza.hu

 

Egyedi tervezésű lapok:

Belsőépítészek, lakberendezők és kreatív megrendelőink gyakran találnak ki és terveznek teljesen új formákat. Cégünk ezen egyedi tervezésű lapok gyártását is tudja vállalni, azonban ennek a menete egy kicsit eltér a szokványostól.

Mit kell tenni, ha teljesen egyedi mintát és / vagy színeket szeretne?

20 x 20 cm méretben ceruzával, vagy bármilyen más íróeszközzel előbb kézzel kirajzolni a tervezett mintát (géppel jobb, de nem szükséges).

Ezt a mintát el kell küldeni nekünk, majd megadjuk az egyedi gyártósablon árát és gyártási határidejét, valamint megvizsgáljuk a sablon gyárthatóságát. (A sablon fémből van, a sablonon belüli távolságok, rádiuszok, feltöltési és illesztési lehetőségek befolyásolhatják a gyárthatóságot.)

Amennyiben a sablon változtatás nélkül gyártható, akkor tudjuk gyártásba adni, ha az ár elfogadásra kerül és a sablon kifizetése megtörténik.

A sablon elkészülése után (2-5 hét a szokásos átfutási idő) el tudjuk kezdeni a próbalapok gyártását (ennek nincs díja). Néhány nap után már láthatja az egyedi lap forma és színvilágát.

A színek elfogadása után megkezdjük a teljes projekt gyártását. A határidő elsősorban mennyiségfüggő, de a forma bonyolultsága is meghatározó tényező. Azt ajánljuk, ha teljesen egyedi lapot szeretne, tájékozódjon aktuális gyártási kapacitásunkról.