+36 30 256 8754 (H-CS. 6:00-15:00) cementlapgyar@gmail.com
A cementlapgyártás története

A cementlapgyártás története

Szinte mindannyian láttunk már olyan bérház belsőt, ahol különleges padlóburkolatok vezetik a tekintetet a lépcsőházakon át. Azt is észrevehettük, hogy ezek a burkolatok nem 10-20 évesek, sőt a ház falán akár 1800-1900-as dátum is szerepel. De sokunk töltötte a nyarakat a nagyszülőknél, olyan nyárikonyhákban ahol virágminták, vagy geometrikus négyzetek sorakoztak a padlón. A régi balatoni nyaralók nagy részének teraszán is visszaköszönnek ezek a minták, burkolatok. De egy régi lakás padlózata is okozhat meglepetést, ha a linóleumot felszedjük. Kinek köszönhető mindez?

(tovább…)

Hová ajánlott cementlapot tenni?

Hová ajánlott cementlapot tenni?

Egy ház(rész) felújítás mindig az álmokkal kezdődik. Azután a tervezéssel, majd a kivitelezéssel. A kettő között pedig azok az „apróságok” jönnek, hogy hová, milyen anyagokat, burkolatokat válasszon az ember. Cementlapot általában azok választanak, akik beleszerettek a különleges, vagy régi mintákba, és nem szeretnék az új helyiséget olcsó hatású, tömeg csempékkel kirakni.

(tovább…)

Cementlapok nem szokványos helyekre

Cementlapok nem szokványos helyekre

Korábban írtunk már arról, hová ajánljuk és hová nem ajánljuk a cementlapokat, sőt, közösségi oldalainkon (Facebook, Instagram, Pinterest) is folyamatosan jelentetjük meg a kreatívabbnál kreatívabb felhasználási módokat. Ettől függetlenül folyamatosan jönnek újabb és újabb kérdések, ötletek, melyekre igyekszünk maximálisan figyelni, megválaszolni.

(tovább…)

Chat
Szia!

Üdvözöllek weboldalunkon!
Ha kérdésed van a cementlapjainkkal kapcsolatban, és van WhatsAppod, akkor itt is írhatsz nekem.

Üdv.
Péter